U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Zakelijk

 

Atelier Helga Verheijen vermaakt kleding voor modezaken in de regio Horst - Venray. Indien gewenst worden ook reparaties uitgevoerd. De kleding wordt bij u opgehaald en binnen enkele dagen brengen wij deze vakkundig weer terug.

 

 Uw klant heeft zojuist een rok of een broek gekocht, maar de lengte is niet goed en de originele zoom moet er weer terug aangezet worden. Bovendien moet de rok ingenomen worden. Atelier Helga Verheijen kan dit voor u met een hoge kwaliteit regelen.

 

 

Het komt ook voor dat u kleding wilt verkopen waar een kleine reparatie of verandering aan nodig is. Bijvoorbeeld een gaatje van een prijspin of u wilt van shirts met lange mouwen korte mouwen laten maken.

 Als u denkt dat iets niet mogelijk is, neem dan even contact met mij op. Voor veel problemen bedenk ik namelijk een creatieve oplossing en voer die vakkundig uit.

 U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen over de mogelijkheden en tarieven.

 

 

Particulieren

 

Kleding verstellen

 

Om goed gekleed te zijn moet kleding ook daadwerkelijk passen. We vergeten maar al te vaak dat de kleding die we kopen confectie is. Zelfs de mooiste confectiekleding kan misstaan als de maatvoering onvoldoende is aangepast aan de persoon. Atelier Helga Verheijen zorgt ervoor dat uw kleding perfect past tegen een betaalbare prijs. 

 

 

Kleding repareren


Kleine, en soms ook grote, defecten aan kleding blijken vaak nog heel goed tegen een aanvaardbare prijs en professioneel hersteld te kunnen worden. Meestal is een vakkundige reparatie het overwegen waard. Een voor onmogelijk gehouden reparatie kan vaak op een creatieve manier worden opgelost. Anderzijds geef ik ook advies wanneer het kledingstuk juist niet meer het repareren waard is.


De maten van mensen en de mode veranderen met de tijd. Mooie en goede kleding kunnen daarom na verloop van tijd niet meer passen of niet meer voldoen aan de eisen van de laatste mode. Een correctie is vaak nog heel goed mogelijk, zodat u weer goed gekleed bent. Atelier Helga Verheijen voert dit graag voor u uit.